Weer thuis...
Door: Ditte
Blijf op de hoogte en volg Ditte en Stef
13 Augustus 2008 | Nederland, Utrecht
Onze reis naar huis was rustig, op het vertrek vanaf Mombasa na: wij waren ruim op tijd, maar zelfs op het vliegveld gaat alles pole-pole, en we hebben ruim een half uur in de rij voor het 'uitreizen' gestaan...op een gegeven moment hadden we nog een half uur voor het vertrek van het vliegtuig over en waren we nog niet eens bij de gate. Daar aangekomen bleek dat de gate nog helemaal niet open was, dat duurde ook nog een half uur. We vertrokken dus te laat, maar uiteindelijk hebben we die vertraging ingevlogen, dus op tijd in Frankfurt voor de overstap gelukkig!
In Nederland was het afkicken van Afrika. Aan de ene kant fijn om terug te zijn, om vrienden en familie weer te zien, aan de andere kant missen we het leven daar.
En eindelijk...er zijn foto's! Stef heeft keihard gewerkt om van haar 2000 foto's een paar selecties te maken, en ze staan op haar site. De weeshuis-selectie is nog in de maak, dus blijf af en toe kijken!
Het zijn echt enorm mooie foto's, en bij deze wil ik jou bedanken Stef, voor het zijn van een geweldig reismaatje en het prachtig in beeld brengen van onze reis!
Bedankt iedereen voor het lezen van onze berichten en de reacties die jullie hebben achtergelaten, het was fijn op deze manier een link naar huis te hebben en te weten dat er mensen meeleven!! We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 8 oktober, om 21.00 in de ACU in Utrecht, dus zet het in je agenda! Je steunt er ons project mee en het wordt heel gezellig.
-------------------------------------
13 Augustus 2008 - 09:23
Evi:
Stef, wat kan je toch mooie foto´s maken!
En Ditte, wat kan jij toch goed schrijven!
Ik heb met veel plezier jullie site bijgehouden gedurende de maand dat ik zelf weg was.
*En dan volgt nu een reclameboodschap*
woensdag 8 oktober 2008
Benefietfeest Spontaan
Opbrengst gaat naar het weeshuis in Watamu, Kenia.
21:00 @ ACU (Voorstraat 71, Utrecht)
www.spontaanutrecht.nl
Hopelijk tot dan!
13 Augustus 2008 - 09:37
Ike:
Foto's die ik tot nu toe heb gezien zijn leuk! En fijn dat jullie er weer zijn.
Ditte heeft nu haar eigen fietstaxi! :-) -
13 Augustus 2008 - 10:21
Ineke Stam:
Even snel gekeken, ga straks uitgebreid bekijken. Wat een geweldige fotos. Ook erg genoten van de verhalen van Ditte. -
13 Augustus 2008 - 13:32
Iris:
haaaa!Helemaal terug!
Ik heb erg genoten van de getailleerde verhalen en we spreken snel even af, Ditte!
Dan ga ik nu even het nieuwsitem en straks de foto's bekijken, dan ben ik helemaal bij!
liefs, iris -
13 Augustus 2008 - 20:43
Iris:
(getailleerd? geDEtailleerd !) -
20 Augustus 2008 - 14:44
Rhodé:
Net al die prachtige foto's van jou bekeken, Stef.Erg mooi, al die dieren van zo dichtbij.Ben een beetje jaloers dat jullie dat in het echt hebben gezien!!!!!!